À la carte

Alla dagar, från öppning till stängning, lunch som middag..

Färska vita sparrisen är här. Vår nya plankstek med forell och hollandaise. Soppa på jordärtskockor med getost och tryffel – är bara några nyheter på vår nya vintermeny. En gammal klassiker. Hemgjord vaniljglass med frugans varma chokladsås, knäckflarn och vispad grädde, är alltid rätt. Välkommen.. i dagarna har vi smugit in lättare, ljusare och maträtter. Vi lagar oxbringa med rotfrukter. Stefan lagar sin berömda sill från norrøna och frugan gör sin klassiska choklad-dessert. Man kan säga att menyn är under konstant förnyelse.. Slink in för en sallad. Vår klassiska räksallad Rhode Island är tillbaka. Välkommen och nosa på vårens första inspiration.
Här kan du fira en födelsedag, bröllop, familjemiddag – en romantisk middag för två med Sveriges finaste “huschampagne” i ett undanskymt bås – eller gänget kompisar som vill äta sill, nubbe och plankstek – allt i vår unika härliga miljö, från 1897. Så slink in och njut vällagat långkok, fisk och skaldjur, eller glöm inte att njuta vårt hantverk från konditoriet


Vi har börjat vårens entré .  Jätte succén, Brunch. Denna underbara buffé lider mot sitt slut. Den 13 april är sista chansen. Sista söndagarna dukas buffen upp vid baren. Då njuter du brunchen vid vår öppna spis.

À la carte / PDF

Klicka för att öppna

Vi är nog Djurgårdens mest populära Teaterkrog. Vi har en tre rätters meny, som kvickt hanterar så du är i tid till att ridån går upp på just din teater. Glöm inte vår dessertmeny. Vi har stans förnämsta konditorer som huserar i vårt kök. Vad sägs om vår frugans berömda marängtårta av finaste anslag, märäng och vanilj!