À la carte

Alla dagar, från öppning till stängning, lunch som middag..

Vår  plankstek med röding och hollandaise, friterad Brie med portvinskokta fikon, endive och rostade valnötter är ett gott val. En gammal klassiker. Hemgjord vaniljglass med frugans varma chokladsås, knäckflarn och vispad grädde, är alltid rätt. 

Ugnsbakad torskrygg med friterad torskkind, helbakad blomkål, beurre blanc,  forellrom,  vattenkrasse och kokt potatis  är en skapelse att varmt rekomendera. Och innan dessa, Frugan lägger in sina berömda sillar gör sin klassiska italisnka glass. Man kan säga att menyn är under konstant förnyelse.. Slink in för en sallad. Vår klassiska räksallad Rhode Island finns på menyn. 

Här kan du fira en födelsedag, bröllop, familjemiddag – en romantisk middag för två med Sveriges finaste “huschampagne” i ett undanskymt bås – eller gänget kompisar som vill äta sill, nubbe och plankstek – allt i vår unika härliga miljö, från 1897. Så slink in och njut vällagat långkok, fisk och skaldjur, eller glöm inte att njuta vårt hantverk från konditoriet.


Jätte succén – vår brunch dukas upp varje helg.

À la carte / PDF

Klicka för att öppna

Vi är nog Djurgårdens mest populära Teaterkrog. Vi har en tre rätters meny, som kvickt hanterar så du är i tid till att ridån går upp på just din teater. Glöm inte vår dessertmeny. Vi har stans förnämsta konditorer som huserar i vårt kök. Vad sägs om vår frugans berömda marängtårta av finaste anslag, märäng och vanilj!