À la carte

Missa inte vår nya a’la carte. Alla dagar, från öppning till stängning, lunch som middag.

Vår plankstek med röding och hollandaise. Eller vår klassiska plankstek med oxrygg. Ett måste att njuta hos oss. Missa inte husets hummersoppa med gratäng av pilgrimsmussla och gambas. Vår klassiska Toast Skagen är alltid rätt. Pröva bräserade endiver med jordärtskockspuré, pinjenötter, fourme d’ambert och skum av råpressad morot. det är ett tips från köket. Du finner du vår Bouillabaisse på mernyn – alltid ett säkert val av färska fiskar. Vi gör den enl. konstens alla regler.  Vi har utökat menyn med svensk husmanskonst. Sandwich av ölbräserad spädgris från Nibble gård med tryffelmajonnäs och pommes frites på sötpotatis. blev mycket lyckad. Nytt för våren är klassisk Wallenbergare på Godthems vis med småärtor i lök och sallads-skott, våra egna rårörda lingon, rödvinssås, brynt smör och potatispuré. Nyhet är också vår plankstek av bräserat lägg av vårlamm i vitt vin, grönsaker och dragon, med pommes Maxime, lammsky och varm crème fraiche.

Vår plat du jour  för 145 riksdaler finns ju alltid.

Här kan du fira en födelsedag, bröllop, familjemiddag – en romantisk middag för två med Sveriges finaste “huschampagne” i ett undanskymt bås – eller gänget kompisar som vill äta sill, nubbe och plankstek – allt i vår unika härliga miljö från 1897. Så slink in och njut vår hemlagade gastronomi.


Jätte succén – vår brunch dukas upp varje helg från 5 september

À la carte / PDF

Klicka för att öppna

Vi är nog Djurgårdens mest populära Teaterkrog. Vi har hjälpt dig på traven och komponerat fina menyer att välja.
Glöm inte vår dessertmeny. Vi har stans förnämsta konditorer som huserar i vårt kök.  Nää, nu säger jag inte mera. Nu måste komma hit och unna dig god mat, trevlig service i Stockholms vackraste miljöer.