À la carte

Missa inte vår nya a’la carte. Alla dagar, från öppning till stängning, lunch som middag.

Vår plankstek med röding och hollandaise. Eller vår klassiska plankstek med oxrygg. Ett måste att njuta hos oss. Missa inte RUSK OM SNUSK MED SPARRIS. Tore Wretman hyllas med en klassiker; på vårt vis.
I år är det 100 år sedan Dr. Wretman föddes. Han har varit förebild och mentor till många av dagens kockar och restauratörer. Vi hedrar honom på Godthem, med en udda klassiker.“Rusk om Snusk” – är en delikat varm gubbröra. Denna rätt serverades min far – Leon Nordin på Operabaren. Receptet har överlämnats till mig – som nu lanseras på Villa Godthem. llNytt för våren är klassisk Wallenbergare på Godthems vis med småärtor i lök och sallads-skott, våra egna rårörda lingon, rödvinssås, brynt smör och potatispuré. Nyhet är också vår plankstek av bräserat lägg av vårlamm i vitt vin, grönsaker och dragon, med pommes Maxime, lammsky och varm crème fraiche.

Vår plat du jour  för 145 riksdaler finns ju alltid.

Här kan du fira en födelsedag, bröllop, familjemiddag – en romantisk middag för två med Sveriges finaste “huschampagne” i ett undanskymt bås – eller gänget kompisar som vill äta sill, nubbe och plankstek – allt i vår unika härliga miljö från 1897. Så slink in och njut vår hemlagade gastronomi.


Jätte succén – vår brunch dukas upp varje helg från 5 september

À la carte / PDF

Klicka för att öppna

Vi är nog Djurgårdens mest populära Teaterkrog. Vi har hjälpt dig på traven och komponerat fina menyer att välja.
Glöm inte vår dessertmeny. Vi har stans förnämsta konditorer som huserar i vårt kök.  Nää, nu säger jag inte mera. Nu måste komma hit och unna dig god mat, trevlig service i Stockholms vackraste miljöer.