À la carte

Missa inte vår  a’la carte. Alla dagar, från öppning till stängning, lunch som middag.

Vår plankstek med röding och hollandaise. Eller vår klassiska plankstek med oxrygg. Ett måste att njuta hos oss. Missa inte RUSK OM SNUSK MED SPARRIS. Tore Wretman hyllas med en klassiker; på vårt vis.
I år är det 100 år sedan Dr. Wretman föddes. Han har varit förebild och mentor till många av dagens kockar och restauratörer. Vi hedrar honom på Godthem med hans största av klassiker. “Toast Skagen”. Här möter du svensk gastronomi tillagat på modernt vis.  Här möter du svensk gastronomi tillagat på modernt vis. Kalops, abborre och torsk – är bara några råvaror som flockas på säsongens meny.  På sluttampen måste du göra plats för pavola och äpelkaka.

Här kan du fira en födelsedag, bröllop, familjemiddag – en romantisk middag för två med Sveriges finaste “huschampagne” i ett undanskymt bås – eller gänget kompisar som vill äta sill, nubbe och plankstek – allt i vår unika härliga miljö från 1897. Så slink in och njut vår hemlagade gastronomi.

À la carte / PDF

Klicka för att öppna

Vi är nog Djurgårdens mest populära Teaterkrog. Vi har hjälpt dig på traven och komponerat fina menyer att välja.
Glöm inte vår dessertmeny. Vi har stans förnämsta konditorer som huserar i vårt kök.  Nää, nu säger jag inte mera. Nu måste komma hit och unna dig god mat, trevlig service i Stockholms vackraste miljöer.