á la carte

Slink in och njut av husets godbitar och läckerheter.

Här kan du fira födelsedag, bröllop, familjemiddag, en romantisk tête á tête med champagne i ett undanskymt bås eller täffa gänget kompisar som vill äta sill, nubbe och plankstek – allt i vår unika miljö från 1897!
Här möter du svensk gastronomi tillagat på modernt vis. Vår plankstek med röding, grön sparris och forellromshollandaise eller vår klassiska plankstek med ryggbiff. Ett måste att njuta hos oss!

Vår sillsbricka med potatis och Västerbottenost är en klassiker. Hummersoppa med kammussla och grissini  är en annan favorit. För våra kära vegetarianer har vi skapat den gröna plankan på portabello, sparris och säsongens grönsaker. Bland våra rätter som är skapade enligt klassisk hederlig husmanskost hittar du både gravad lax med dillstuvad potatis, raggmunk med bacon, lingon och brynt smör samt våra berömda hemrullade köttbullar.  På sluttampen måste du göra plats för pavlova av krispig maräng med jordgubbar, lättvispad grädde och yoghurtglass!

 

DSC_4889

À la carte / PDF

Klicka för att öppna

Vi är nog Djurgårdens mest populära Teaterkrog. Vi har hjälpt dig på traven och komponerat fina menyer att välja.
Glöm inte vår dessertmeny. Vi har stans förnämsta konditorer som huserar i vårt kök.  Nää, nu säger jag inte mera. Nu måste komma hit och unna dig god mat, trevlig service i Stockholms vackraste miljöer.