Antonio i köket och Cecilia i matsalen.

Jag är extra stolt och glad över att att ha Antonio och Michael som mina ”Cuisinière”  – som villans köksmästare. De har stor erfarenhet från Godthems kök och dess gastronomi. Nu adderar jag min stjärna i matsalen – Cecilia Germond är vår nya restaurangchef. Hon har personligheten, servicen i blodet, kunskapen och det dära unika att se gästerna. Hon ger Villa Godthem ambiance och kunskap.

Våra kökschefer är ankare med stort kunnande i klassisk matlagning. Det skall bli givande och spännande att tillsammans forma framtidens Godthem. Deras signum är förstklassig matlagning där råvaror och aromer sätts i främsta rummet. Med lugn och säkerhet förfinar de råvaror och ger alltid en extra dimension till det gastronomiska. Michael Spiridon är en av landets mest kända kockar. Han brinner för det ekologiska. Det närodlade med kravstämpel är viktigt. Spiridon kommer hittar sina grönsaker hos de små odlarna runt Stockholm.

Vi kommer hittar det bästa av naturen, men samtidigt med naturens harmoni.
Antonio och jag skall placera Godthem som destination för de gäster som vill uppleva ett värdshus i modern och traditionell form – både som ambitiöst kök men också uppleva villan som Stockholms mysigaste kvarterskrog. Jag  formar gärna menyer till bröllop, arrangerar tillställningar och fester, allt under husets tak av vackra matsalar. Hjärtligt välkommen önskar Peter med fru Carina och Vänner!