Antonio i köket och Ulrika i matsalen.

Vi är extra stolta och glada över att att ha Antonio och Michael som villans köksmästare. De har stor erfarenhet från Godthems kök och dess gastronomi. Nu adderar vi vår stjärna i matsalen – Ulrika är vår nya restaurangchef. Hon har personligheten,  kunskapen och viljan och kommer att  placera Godthem som destination för de gäster som vill uppleva ett värdshus i modern och traditionell form – både som ambitiöst kök men också uppleva villan som Stockholms mysigaste kvarterskrog.

Våra kökschefer är ankare med stort kunnande i klassisk matlagning. Det skall bli givande och spännande att tillsammans forma framtidens Godthem. Deras signum är förstklassig matlagning där råvaror och aromer sätts i främsta rummet. Med lugn och säkerhet förfinar de råvaror och ger alltid en extra dimension till det gastronomiska. Michael Spiridon är en av landets mest kända kockar. Han brinner för det ekologiska. Det närodlade med kravstämpel är viktigt. Spiridon kommer hitta sina grönsaker hos de små odlarna runt Stockholm.

Vi kommer hitta det bästa av naturen, men samtidigt med naturens harmoni.
Vi formar gärna menyer till bröllop, arrangerar tillställningar och fester, allt under husets tak av vackra matsalar. Hjärtligt välkommen önskar Ulrika och Antonio med Vänner!

 

SaveSave